Osebno svetovanje

Družina | Življenje
17. januarja 2018

Na svetovanju izhajam iz načela, se lahko izvor posameznikovih težav nahaja na različnih nivojih: v miselnih vzorcih, podzavestnih programih, doživetih travmah (iz otroštva in čas v maternici), družinski in osebni karmi. V uvodnem delu se z vami pogovorim o težavi, ki vas pesti, v nadaljevanju poiščemo vzrok(e) vaših težav. A odkritje vzroka je šele prvi korak; naslednji in izjemno pomembni del je vrnitev v trenutek, ko je travma nastala, kajti problem se zmeraj rešuje tam, kjer je nastal. Pomeni, da vas bom vodila skozi čas, da boste lahko spustili vse zamere, jezo, obtoževanja – vsa škodljiva čustva, ki vas držijo ujeta. Uzrli boste lahko, s katerim namenom je prišel problem v vaše življenje, spoznali boste lahko njegovo lekcijo in sprejeli učenje. Takrat boste lahko izstopili iz vloge žrtve in boste osvobojeni. V zaključku boste lahko vase sprejeli nove miselne vzorce in občutke, ki vas bodo napajali in vas peljali naprej.

Potem je tu povezanost skozi čas: vse, kar smo kadarkoli doživeli, obstaja v nas tudi sedaj, v tem trenutku. Tudi če se tega ne zavedamo. Zato je pomembno, da razrešimo s preteklostjo in se osvobodimo njenega obremenilnega vpliva.

Pri delu uporabljam različne pristope in tehnike od postavitve družine, do regresije, karmične diagnostike, Theta Heallinga, šamanskih tehnik, ki jih kombiniram ali jih uporabljam ločeno, glede na potrebe vaše situacije. Ker sem pri delu z vami vodena, ne morem vnaprej vedeti, katera od metod bo prevladovala.