INTENZIV: DELAVNICA
MARIBOR
– petek 19. januar
– petek 16. februar
– petek 15. marec

LJUBLJANA
– petek 23.februar (popoldan)

KAR NISO USPELI REŠITI VAŠI PREDNIKI, REŠUJETE VI. ČESAR NE USPETE REŠITI VI, BODO REŠEVALI VAŠI OTROCI. KAR NAREDITE ZASE, NAREDITE TUDI ZA SVOJE PREDNIKE, OTROKE, VNUKE IN PRAVNUKE. Delavnica postavitev družine je namenjena vsem, ki želite dobiti uvid v določeno področje vašega življenja, ki vam prinaša trpljenje oziroma kjer iščete rešitev, usmeritev.

  • Se trudite nekaj spremeniti, pa vam še ni uspelo?  Opažate, da se vzorec ponavlja že dalj časa, morda ga opazite že v primarni družini ali več generacij nazaj?
  • Imate vi ali vaši otroci čustvene ali vedenjske težave, za katere ne najdete vzroka in rešitev?
  • Si prizadevate izboljšati svoje odnose?
  • Ste se znašli na razpotju, pa ne veste, kako se usmeriti naprej, katera je najboljša izbira za vas v tem trenutku? 
  • Iščete več miru po ločitvi ali ste vstopaili v novo zvezo, v kateri vas čaka kombinacija “moji, tvoji”, morda celo “najini” otroci?
  • Verjamete, da so za bolezen lahko ne le fizični, ampak tudi čustveni, mentalni in dušni razlogi, ter da mir v duši prinese tudi večjo možnost ozdravitve?
  • Se ukvarjate z vprašanji dediščine, razmišljate o selitvi, prodaji ali nakupu nepremičnine in ste v dilemi, kako se odločiti ali kako stvari pospešiti?

Potem je delavnica POSTAVITEV DRUŽINE prava izbira za vas.

Ne samo da vam daje več vpogleda in jasnosti glede vzroka vaših težav, daje vam tudi usmeritev, kako naprej, da boste delovali skladno z vašo dušo in da bo vaša rešitev v harmoniji z večjo celoto, ki ji pripadate.

Prva in najpomembnejša celota, ki ji vsak človek pripada, je  družina. V nas prebivajo naši starši, njihovi starši in vsi naši predniki. V sebi nosimo tako njihova prastara znanja kot njihove travme in nepomirjena čustva. Prav tako na nas delujejo dogodki in okoliščine iz otroštva, s katerimi še nismo pomirjeni. Močan je vpliv iz časa našega bivanja v maternici, vpliv nerojenih/umrlih bratov ali sester.  Naslednji nivo, ki vpliva na to, kako nam gre v sedanjosti, so druge pretekle čustveno močne izkušnje: bivši parnterji, menjava služb in podobno. Ni pa vedno samo preteklost tista, s katero nismo pomirjeni. Včasih so to tudi okoliščine, ki jih doživljamo sedaj, kot je selitev, izguba službe, proces ločitve, smrt bližnjega.

Postavitev družine vam pomaga, da sprejmete stvari, ki so bile in ki se sedaj dogajajo, takšne, kot so. Niste več v uporu – begu, zamrznitvi ali boju. Ko sprejmete to, kar je (bilo), kot del svojega življenja, se v vašo dušo lahko naseli mir. Z  mirom pa v vas vstopi nova, sveža življenjska energija, prebudi se vaša prvinska, izvirna moč bivanja in delovanja. Lažje tudi sprejemate odločitve, kako naprej.

Delavnica poteka v varnem, zaupnem okolju in skozi vaše vprašanje vas bom vodila odločno, a hkrati ljubeče in nežno. Dovolite si, da živite svoje življenje, kot ga želite, bolj svobodni za ustvarjanje svojega življenjskega namena. 

Več o tem, na čem temelji metoda postavitev družine in o njenih učinkih si lahko preberete tukaj https://duskavake.si/postavitev-druzine

PRISPEVEK:

190 EUR: Udeležba s postavitvijo na lastno temo. Pripada vam še: 40-minutni posvet v 14 dneh po delavnici IN ena udeležba na delavnici kot udeležencu brez lastne postavitve v enem od naslednjih terminov.

40 EUR: Na delavnici ste prisotni kot predstavnik v postavitvah drugih oziroma kot “opazovalec”. Po naravnem zakonu resonance morfogenetskih polj je vsaka postavitev tudi postavitev vašega sistema, saj postavitve drugih vedno zrcalijo nekaj vašega življenja.

Prijave na delavnico so obvezne.

V CENO delavnice so vključeni tudi sadni in slani prigrizki, sadje, kava in čaj.

ENA BREZPLAČNA udeležba priprada tistim, ki so imeli postavitev v enem od prejšnjih terminov.

Prisrčno vabljeni!

Duška Vake,

certificirana moderatorka postavitev družine in poslovnih sistemov po metodi Berta Hellingerja

Prijava na dogodek